Pikaohjeet hakkeroidun Google-tilisi palauttamiseksi

Gmailin käyttöönoton jälkeen vuonna 2004 siitä on tullut monipuolinen palvelu. Nykyään suurin osa palveluistamme pyörii Google-sähköpostin kautta linkin kautta sosiaaliseen mediaan tai verkkopankkiportaaliin. Se on lisännyt kittyyn joitain lisäominaisuuksia, kuten putki, Google-kalenteri ja Google-asema. Siksi, jos Google tiliisi on hakkeroitu, se on tullut vaarallisemmaksi, koska hakkeri voi saada täyden hallinnan kaikkiin luottamuksellisiin tietoihisi. Hakkeri voi käyttää myös pankkitietojasi ja luottokorttitietojasi.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla huolissasi; Voit Yhteystiedot Google Asiakaspalvelu puhelinnumero Suomi saadaksesi apua. He ovat valmiita auttamaan sinua kaikessa teknisessä asiantuntemuksessa ja ammatillisessa ohjauksessa, jota tarvitaan hakkeroidun Google-tilin nollaamiseen. Asiantuntijamme opastaa sinua hyödyntämisessä seuraavissa vaiheissa:

Hakkeroitu tilin palautus yleensä:

  • Ensin sinun on suoritettava Google Security -tarkistus.
  • Toiseksi sinun on tarkistettava Gmail-postilaatikkosi ja poistettava kaikki tuntemattomat suodattimet tai tarrat.
  • Varmista, että päivität Google Chromesi. Tunnista myös laajennukset ja poista tuntematon selainlaajennus.
  • Palauta salasana, myös sovelluksen salasanat. Kun olet avannut suojausasetukset-linkin, napsauta salasanaa ja “sovelluksen salasanat” oikealla puolella.
  • Kun olet Google salasanan palautus prosessin aikana, varmista, että tarkista, että palautuksen matkapuhelinnumero ja sähköpostitili ovat kunnossa.

Tilin nollaus suhteessa Google-asemaan:

  • Käy Google-aseman sivulla
  • Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa “Info” -kuvaketta.
  • Tarkista nyt viimeisimmät muutokset napsauttamalla ”Toiminto” -välilehteä. Tämä pätee erityisesti, jos haluat tarkistaa tietyn tiedoston tai kansion.
  • Vieritä alas oikealle nähdäksesi vanhemmat muutokset.

Palauta kahden tekijän varmennuksella:
Sama vaatii aktiivisen puhelinnumeron. Aina kun kirjaudut sisään, Gmail lähettää yksilöllisen vahvistuskoodin tekstiviestinä. Vaihtoehtoisesti voit asentaa tekstiviestin sijaan puhelimeen Google-kehotteen. On myös todennussovellus henkilöllisyytesi todentamiseksi. Suojausavain voi olla paras veto voimakkaalle turvatoimenpiteelle. Suojausavain voidaan tallentaa USB-portin avulla.

Edellä mainitut vaiheet yhdessä Google assistant Finland palvelun teknisen tuen kanssa auttavat varmistamaan tilisi täydellisen turvallisuuden.